måndag, augusti 14, 2006

Zlatan & HernanDetta är en fantastisk bild.

Zlatan Ibrahimovic och Hernan Crespo i samtal på träning. Igår såg jag en bild på Zlatan sittandes i VM-hjälten Fabio Grossos bil på väg från stadion. På väg till hotellet och flickvännen. Det finns fortfarande många frågetecken kring värvningen av Zlatan. Hur ska mjukisklubben Inter hantera divan? Hur kommer Zlatans faderskap påverka hans spel? Och innebär detta att hästen Adriano säljs till Real Madrid när Milan köper Ronaldo? I nuläget verkar främst Martins vara på väg bort från klubben. Han är just nu fjärde val och jag tror att han gör bäst i att packa. En vindsnabb spelare med absolut noll bollkontroll.
Hela apparaten med vår supporterklubb Nerazzurri Svedesi har dragit igång. Vi kan mycket väl bli den viktigaste supporterklubben i Sverige för ett utländskt lag i år. Kan f.ö. tipsa om Zlatans presentationsvideo som finns
här. Rolig blandning av knackig engelska och ännu knackigare italienska. Dags att skicka den mannen på IFI (Italienska för invandrare). Men han är på gott humör. Förhoppningsvis håller det i sig längre än vanligt.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se