onsdag, september 26, 2007

MTV suger fitta!

Har ni sett reklamfilmerna för MTV med Johannes Brost? Han kör med sitt resonemang om att MTV "suger kuk". Metervis med kuk. Detta är MTV:s nya fräscha idé.

Ja, I'm going genus on your ass now. Men. Det är så tröttsamt med den slitna klichén att något som är dåligt suger kuk. Ännu en sån där grej man inte tänker på i vardagen. Varför är suga kuk, det dåliga verbet och fitta det negativa substantivet? Svordomar ur mansperspektiv.

För vad är fulare än att suga kuk? Jag menar det är ju sånt som tjejer och bögar gör. Usch och tvi! Att suga kuk är att förnedra sig själv.

Tydligen.

Och fitta. Det är ju den där äckliga fiskstinkande saken som kvinnor, hermafroditer och transexuella har. Passar bra att skrika när man är förbannad!

Eller kanske inte. Så vänd på det nästa gång ni ska skrika fitta. Eller säga åt polaren att suga kuk. "Aj, kuken också" eller "Slicka fitta, idiot!" är ju mycket mer oväntat!

Att försöka chocka genom att anspela på kvinnoförnedrande svordomar känns inte särskilt 2007. Is this the new shit, MTV?

5 Comments:

Anonymous Pedi said...

Nu väntar vi med spänningen på att läsa om P1 urinering....

2007-09-26 22:27  
Anonymous vito said...

alltså, du har en poäng. Även om jag smålog lite åt det hela. MTV är the scum of the earth och Brost lirar nog bra med det. Men SÅG DU kicki danielsson-filmen? Där har du kvalitet! Det är faktiskt, hatten av, bland det roligaste jag sett på flera månader.

2007-09-27 08:29  
Blogger Z said...

MTV har verkligens chanserat sedan 1991 t ex. När man var liten var det andra grejer som fick folk att hoppa till:

"We will make your ears bleed"

Har inte kollat på kanalen detta årtusendet, men skulle heller inte vilja se Johannes Brost med hans könsord. Du har rätt. The new shit? Låter mer som 1500-tal.

2007-09-27 15:18  
Blogger Damon Rasti said...

Vito: Jag ska leta upp den videon, tack för tips!
Z: All Jambareklam har väl gjort att kanalen tappat hälften av sina tittare..

2007-09-28 10:38  
Anonymous din kusin said...

Har tänkt på det här och hörde idag en kille som sa "haista vittua!" (finska) till en annan. Ett vanligt uttryck... Ordagrant översatt = lukta på fitta.

2007-09-28 14:14  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se