onsdag, november 01, 2006

Sanningen bakom Borat?

Ok, börjar bli tjatigt nu, men när Borat pussar Dr House på skrevet, kan det inte bli annat än guld. Från SNL förra veckan. På fredag är hysterin med Borat äntligen över. Gud vet hur många intervjuer jag har sett på youtube. "I like sex" börjar bli lite utslitet.

Är det förresten någon annan som tänkt på att Borat har snott sin karaktär från Internetturken Mahir? Det är ju en ren kopia på honom, både utseendemässigt och vissa fraser som Mahir använde, t.ex. "I like woman", tabletennis, I have home - car. Det många inte vet är att figuren Borat egentligen började som den albanske Christoph på BBC för 8 år sen, se klipp nedan:

Eftersom Mahir blev känd 1999, så antar jag att Sacha började ändra sin figur efter att Mahir blivit ett fenomen. Fast det är såklart inget annat än ren spekulation från min sida. Men visst är likheterna påfallande?

Edit: Jag googlade och fann en annan blogg som nämner Borat och Mahir, dock att den senare skulle vara den förras look-a-like. Dock finns det flera engelska sidor som upptäckt likheten, det är ju i och för sig inte så jättesvårt.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se