söndag, oktober 21, 2007

"Svartingarna stör ordningen!"

Vi svenskar älskar när folk är "osvenska". Men oftast bara i efterhand. När man får höra om folk som börjar prata med varandra på tåget, tycker man att det är "skönt". Om någon börjar pratar med en själv, stoppar man handen i fickan för att greppa första bästa vassa föremål.

Följande video är väldigt feel good. Men hade den utspelat sig i tunnelbanan här, skulle det antagligen setts som besvärligt, och någon hade nog ringt SL:s klagotelefon. Hade man rösten
kanske man kunde våga sig på något liknande nästa helg runt elvatiden.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sjuuuukt vad bra de är!

2007-10-21 21:07  
Anonymous D said...

woah!

2007-10-22 00:48  
Anonymous Sofus said...

härligt det hade varit att få vara med om en sån bra gratiskonsert på tåget eller på en buss:)

2007-10-22 00:56  
Anonymous Marina said...

Som du sa, hade man haft rösten så =) Hoppas att man stöter på ett sånt skönt gäng på tunnelbannan på väg till jobbet sen!

2007-10-22 08:53  
Anonymous Elsa said...

Skillnaden på det här och det som utspelar sig i stockholms tunnelbanevagnar och pendeltågsvagnar är ju att dessa killar faktiskt kan sjunga och väljer en relativt lugn låt. Det är pest och pina när någon kommer i pendeltåget 8 på morgonen och börjar spela en upptempolåt på dragspel eller (i bättre fall) gitarr (galet stressande). Ännu värre är det när nån tondöv får för sig att sjunga...snälla bespara mig plågan. För ett tag sedan var det ett gäng killar på tunnelbanan som satt och trummade, kul ett tag men efter en kvart är det inte lika underhållande längre.
På senare tid har det dock varit tomt på musicerande människor i kollektivtrafiken något jag tackar för.

Måste dock hylla en (äldre) man som brukar stå i tunneln ner till Rådmansgatans tunnelbanestation, han sjunger så fint! Och det allra bästa är att han står där han står, alltså han väljer inte att gå in i de olika färdmedlen. Musiken blir så mycket bättre när man kan välja själv om man vill lyssna eller inte..

Oj..det här var visst ett ämne som jag gick igång på..haha...

2007-10-22 20:29  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se