lördag, maj 26, 2007

Helgstängt! Som vanligt.

Det fantastiska vädret gör det till en dödssynd att sitta framför datorn. Idag tycker jag att ni förutom utomhusaktiviteter, ska försöka få tag på Södermalmsnytt eller någon av de andra innerstadstidningarna och läsa min krönika. Jag publicerar den här de närmaste dagarna.
Imorgon är det Mors dag, glöm inte att ringa mamma nu. Ta hand om varandra! Sommaren är här, visa lite glädje och värme, den här dagen kommer aldrig tillbaka.

3 Comments:

Anonymous elsa said...

Den här gången håller jag inte alls med dig. Snälla killar får visst ligga. Mesiga killar får dock inte ligga. Att killar alltid ska blanda ihop dessa två begrepp. Mesiga killar skyller ofa på att "snälla killar får inte ligga" fast dom egentligen borde försöka utveckla sin egen personlighet och stå för det dom tycker. Mesiga killar kallas ibland även för tofflar. Sen gäller väl även samma, att mesiga tjejer inte heller får ligga särskilt ofta.

Det där du skrev om att vara "kaxig", man kan vara kaxig på olika sätt. Då en kille är en snäll kille som är kaxig så handlar det oftast om att han retas med tjejen och att hon retas tillbaka, eller som du själv skrev att man flörtar med det motsatta könet (förlåt alla för att jag är så heteronormativ eller vad det nu heter).

Sen förstår jag tjejerna på Ljungrens, varesig det är en kille eller en tjej som är insnöad på genus eller jämställdhet så är det tröttsamt. När en person läser in genus i varenda situation och snarare har skygglappar mot allt annat än genus snarare än genusglasögonen på så blir man nästan galen. Diskuterade detta med en klasskompis senast i veckan. Och detta är ju samma som att någon sitter och snackar politik, _hela_ tiden, man tröttnar, man är ute för att ha kul och nån är superseriös _hela_ tiden. Ja du fattar själv. Sen inte sagt att man inte kan ha intressanta diskussioner om politik eller genus, men själva grundproblemet är ju att det är typ samma som att man skulle umgås en hel kväll med någon som bara snackar om Starwars eller blomsterarrangemang ;) Min slutsats är att det inte alls handlar om att tjejer vill ha elaka killar.

2007-05-26 13:37  
Blogger Damon Rasti said...

Elsa: Jag är asförbannad för att min rubrik har ändrats i tidningen, jag besvarar detta efter att jag har pratat med tidningen!

2007-05-27 21:12  
Anonymous elsa said...

Still waiting :P

2007-05-30 11:04  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se