tisdag, maj 15, 2007

"I'm Rick James bitch"

För några sommar sedan var det årets mest uttjatade fras. Vi tryckte den på en T-shirt och kollade på Dave Chappelle-avsnittet om och om igen. Det handlade om Rick James, en sedemera avliden artist och dennes hysteriska beteende på 80-talet. Den som mindes var Charlie Murphy, Eddie Murphys storebror och entourage, som efter att medverkat i flera sketcher i ovannämnda program nu har fått en revival. Dave Chappelle avslutade abrupt sin serie, och vi är många som saknar den, och nu rider Charlie Murphy på hypen, och kommer faktiskt, tro det eller ej, till Stockholm och Berns den 27:e juli.
Kom ihåg var ni läste det först...

Jag vet inte hur roligt det kommer att bli, men bara att få höra delar av Rick James-historian är lätt värt entrépengarna! För den som har missat detta kultavsnitt så finns en snutt här och här

2 Comments:

Anonymous elsa said...

Jag skulle sett Charlie Murphy (om det nu inte finns ännu fler Murphy-bröder vill säga) uppträda i Salt Lake City i september 2005, i stället låg jag inne och sov helt slut av en illvillig flygplansförkylning. Dom som var där sa att det var jävligt kul.
Jag kanske borde passa på den här gången i stället.

2007-05-15 21:28  
Blogger Damon Rasti said...

Elsa: Han verkar komma från en lyckad USA-turné så kanske har han bra material? Hoppas!

2007-05-16 01:48  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se