tisdag, februari 27, 2007

Goran, den nye Zlatan!

Jag känner mig lite uppgiven när jag läser att en av svensk fotbolls största talanger håller på att glida ur våra händer, eftersom han även har ett makedonskt medborgarskap. Det handlar om Goran Slakovski, som ofta, väldigt klyschigt, kallas den nye Zlatan, och båda spelar i min favoritklubb sedan 18 år, F.C Internazionale, i folkmun kallat Inter. De är väldigt på från Makedoniens sida, och i Sverige...så gör vi ingenting. När vi behöver honom som mest! För nu när vi har en anfallskris i landslaget så är det perfekt läge att ta fram en blivande stjärna, som redan har visat framfötterna och faktiskt är den yngste spelare någonsin att debutera för Inter i A-laget. Det är stort, och han har öst in mål i ungdomslaget, även om han har fått mindre speltid den här säsongen, då det finns en fantastisk anfallare vid namn Ribas, som öser in mål.

Men Makedoniens förra premiärminister (!) har kontaktat hans pappa, och idrottsministern kommer till Milano för att äta middag med pojken. Fast ingen från det svenska landslaget verkar vara särskilt intresserade. Här krävs det att man minnsan har varit med ett tag, innan man får visa vad man går för. Och att satsa på en Daniel Nannskog som passerat 30 kan nog frambringa ett EM-Guld. I Curling.

Lasse Lagerbäck förkroppsligar den svenska försiktigheten och mellanmjölken i sitt fotbollsutövande. Nu när Zlatan nobbar och Allbäck är skadad, så kommer han ringa någon avdankad nolla som kommer att misslyckas kapitalt, och sen så står vi på ruta ett igen. Hur svårt är det att ta ett flyg till Milano och göra det som en förbunskapten ska göra. Hälsa på spelare som kan vara med i framtiden, det gäller även Zlatan.

Lasse Lagerbäck, grön mjölk och försiktighet kan dra åt helvete!

1 Comments:

Anonymous Andreas said...

Här uppe i norr är mellanmjölken röd. Grön mjölk är standardmjölk... :)

2007-03-01 00:56  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se