söndag, maj 06, 2007

Fuck you tu.....be

Är det bara jag eller har "You tube" blivit riktigt segt ända sen de blev uppköpta av Google? Det tar år och dar att ladda en video, varje gång man ska se något så får man trycka på paus och vänta på att videon laddas klart för att slippa allt hackande, och till slut var jag så irriterad på sajten att hjärnan blockade bort adressen och jag var pinsamt nog tvungen att Googla "You tube". Efteråt skämdes jag så mycket att jag lade ifrån mig datorn en stund och började mediterade. Bara en sån grej!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oj, mediterat av skam har jag nog aldrig gjort... Och jag har skämts mycket!

2007-05-06 21:23  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker också att det har blivit seeeegt. Trodde att nån var inne och tjuvsurfade på mitt trådlösa nätverk men då är det kanske inte så. Haha, kul att du var tvungen att meditera, kanske jag också skulle prova när datorn inte lyder, istället för att banka på den liksom...

2007-05-06 22:46  
Anonymous Anonym said...

Det är nog svårt att motivera att lägga ner hutlöst med pengar på servrar då de går sjukt mycket back varje dag!

2007-05-07 13:56  
Blogger Damon Rasti said...

Mikaela: Jag mediterade för att få sinnesro snarare!
Maria: Våld kan lösa mer än man tror ;)
Hanna: Men det är Google, de har råd!!

2007-05-07 22:28  
Blogger Sandra said...

Det känns som många videoprylar går utför. Folk tycker det är tufft att kunna sända sånt på internet och tänker inte alls på vilka serverkrafter det går åt. Aftonbladets webb-tv är till exempel så långsamt och dåligt att det inte ens går att titta på. Mycket innovativt!

2007-05-09 12:18  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se