torsdag, december 06, 2007

"I’ve got the Kavorka, Jerry!"Jag postade denna bild på Tjuvlyssnatbloggen förra veckan. Det är alltid snack om att mitt hår liknar Kramers, och jag tycker att det är en rätt skön jämförelse. Ibland får jag höra att jag liknar Figo, men den likheten har jag svårare att se. Däremot tycker många att de två är lika.

Håret växer galet och det går inte att stoppa, and I'm loving it! Would you hit it?

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej D, har dragit mig för att skriva till dig. vet inte varför, jo för att du påminner så otroligt mycket om mig själv. Precis som jag börjar du få hybris o det känns som att ja inte bara kan läsa o surfa vidare utan måste skriva till dig.

Ska börja med att svara dina frågor, vilka läser din blogg. jag e en gammal bekant med dig som inte hade mycket övers för dig då. Men du växer för varje dag som jag följt din blogg. Gillar
b la saker du gör med familjen etc. Tro det eller ej så är det många iranis som läser din blogg, många vill bara inte erkänna det :) jag är en av dem.

Snälla ge dig inte in i censur leken, du har åstadkommit vad många blattar bara drömmer om. Fortsätt bara på samma bana. Både du och jag är väldigt analytiska, även jag har raderat mina tänkta inlägg. Vad jag menar är att ge dig inte i ett spel som du inte kan vinna. Jag förstår dig, vi har typ ett sår inombords, vi vill förklara hur det " egentligen " är i Iran osv. Men det är som att kasta pärlor åt svin, se bara comments den dagen. De skriver till dig om dekisar till taxichaff osv. Vad jag menar är att du har byggt upp ett personligt varumärke, plz fu*ka inte upp det. Du håller på att bana vägen för många av oss som kämpar i motvind, håll huvudet kallt o kämpa på, jag håller på dig :)

Ang Dubai staden har ingen själ, nästan alla är nyinflyttade och e där för guldruschen.

ps. sorry att jag skrev under jerry bloggen, ville vara säker på att du läser den.

2007-12-07 00:47  
Anonymous Kattis said...

Jag vet att min lillesyrra har sagt att hon skulle hit it :P

2007-12-07 12:18  
Blogger Damon Rasti said...

Anonym: Jag förstår inte riktigt din point, men tack för cred!
Kattis: Trevligt, trevligt! ;)

2007-12-12 12:07  
Anonymous Bea said...

Haha! Så likt! Klipp dig aldrig..är du släkt med Michael Richards? Jag tror att du är det!

2008-01-18 09:57  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se