tisdag, december 05, 2006

Bilder på glasögonen

Jag har ju tidigare skrivit om Spectacles for Africa. Här kommer lite bilder på ett av de tre par glasögon jag har köpt därifrån. Nu ska jag bara slipa dem så att jag ser dig också. Vet inte varför, men det ser ut som att jag har glitter i ansiktet. Det är alltså en synvilla.

Här är en bild på min kompis Elin, som har på sig ett annat par (plus ett par på huvudet):


Stöd deras sak och köp ett schysst par i julklapp!

4 Comments:

Anonymous Katti said...

är det inte i sthlmsängsligaste laget m den typen av åttiotalsbrillor? som att tycka det är hippt att gå på KFs julmarknad?

Hur som, en bra idé. och man behöver ju faktiskt inte ha dem på sig bland folk, lite som de där rosa så in i helvete fula banden. bra sak att stödja, skottpengar på att bära.

2006-12-05 17:06  
Blogger Damon Rasti said...

Jag struntar faktiskt, tro det ej, i vad som är inne när det gäller glasögon, bara de passar min ansiktsform. Och eftersom jag alltid haft pilotbrillor på sommaren, så känns det naturligt att även ha det som vanliga glasögon. Och som du säger så går det till en bra sak.

2006-12-05 18:07  
Anonymous Katti said...

hm! jag tyckte iofs att de där röda tunna du hade på dig var bra, tänkte mest på de där du lagt upp bilder på tidigare och kom o tänka på alla de där ängsliga typerna som är på riche o trendsuper: de står där o ser så nerviga ut, och har så stort behov av att visa att de är alternativa och hippa att det blir en motsägelse utan dess like. (inget illa om riche i sig dock, det är en fast punkt i tillvaron: berns & spy bar kommer o går, som bekant.)

Jaja, bla bla, herregud, nu måste jag sluta. Sammanfattning: det var inte just dina pilotbrillor jag syftade på i tidigare kommentar.

2006-12-06 00:22  
Anonymous retrobågar said...

Hej, hej det är jag som för talan för
Spectaclesforafrica
vi har sålt glasögonbågar till folk från Malmö till Kiruna och från Orust till Visby, så det är inte BARA Stockholm. Dessutom till en kille från det Kongelige Köpenhamn.
På lördag har vi Glasögonloppis i Helsingborg, eftersom många vill kunna prova bågarna. Se annons på Blocket
Snart har vi fått ihop pengar så det räcker att åka till Zanzibar i februari-mars med ca 1500 läsglasögon.
Senaste skvallret från glasögonmodefronten indikerar stora, svarta eller vita glasögogbågar i vår.

2006-12-06 14:36  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se