tisdag, januari 02, 2007

Gott nytt!

Och en god fortsättning... Jag sitter här med ett exemplar av Tjuvlyssnatboken, det är förresten en fantastisk känsla att hålla sin egen bok i handen, och kom att tänka på att bloggen kommer bli lidande de närmsta veckorna. Eller jag kommer som vanligt att publicera viktig information kring boken, men det kan bli väldigt tjatigt. Men nu är det verkligen boken och inget annat som gäller. Vi håller precis på att planera lite små hyss som vi ska ha för oss i samband med boken. Jag och Gloria kommer troligen att sälja boken på sajten, det är en chansning från vår sida, men vi tror att det kommer att finnas ett rejält sug bland våra läsare, särskilt då boken innehåller en del opublicerade tjuvlyssningar.

Boken släpps officiellt den 18 januari, tanken är att ett förhandsbeställningsformulär ska komma upp i början på nästa vecka. Det är svårt att hitta smidiga betalningslösningar, och vi vill ligga ungefär som de stora nätsajterna prismässigt, vilket betyder väldigt låga marginaler. Sen att posten tar ca 25 kr per bok är ju inte så roande det heller. Eventuellt så ska vi slänga med något i bonus för våra läsare. Det är väldigt många "kanske" just nu, men till fredag kommer vi att ha en bestämd plan, men jag kan redan nu utlova ett fint jippo i samband med boksläppet som kommer att ge eko i hela bloggosfären.

Sen så jobbar vi stenhårt på att förbättra sidan, och har bl.a. hittat en ny kille som ska sköta design och programmering åt oss. Jag vill göra sidan lite mer professionell, samtidigt som den sköna stadskänslan ska finnas. Vi måste sälja lite fler annonser, men kompenserar det med att utöka antalet funktioner. Nylansering bör ske någon gång runt den 1 februari. Då är äntligen tummarna och topplistan tillbaka också, vi har saknat dem något oerhört.

Men nu blir det bok. Bok, bok, bok.

3 Comments:

Anonymous wille said...

Gott nytt på dig med! Har ni tittat på paypal som alternativ betalningslösning?

2007-01-02 17:37  
Blogger Damon Rasti said...

Det är faktiskt den enda lösningen vi har kvar. Men de tar ju ca sju kr per bok, så det är ju mindre kul, när marginalerna redan är så låga...

2007-01-02 17:50  
Anonymous Helena said...

Har du sett att Ad Libris ska sälja din bok för 81:- + 19:- i frakt som de alltid tar.

2007-01-03 15:30  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se