torsdag, mars 08, 2007

Meddelande från StockholmMediaWeek

"Om två månader är det för tredje gången dags för den svenska mediebranschens eget forum, StockholmMediaWeek, som liksom tidigare år kommer att presenteras på Rival den 9 & 10 maj, med Casten Almqvist som programledare. Det är med stolthet och stor glädje som jag nu vill informera dig om vårt kommande program. Bland många angelägna och roliga programpunkter kommer du bland annat att få lyssna till:
Jonas Bonnier, som kommer att berätta om hur 2000-talets Bonnier förvaltar familjearvet, och vilken väg han tänker ta mot framtiden. Går den via flyget över Atlanten?
Pelle Törnberg (Världens mäktigaste mediesvensk, enl Martin Jönsson i SvD 2006-02-18) som berättar om 20 års medieäventyr inom Strix, MTG, och inte minst Metro. Vad händer härnäst?
Filip & Fredrik, som kommer att dyka upp lite då och då under Dag 1, med porträtt på mediesveriges latenta nyckelfigurer........
Eva Hamilton och Peter Örn, under programpunkten: I allmänhetens tjänst - men var är allmänheten? Måste Public Service vara SVT & SR?...
Rockar Pocket? Ja det kan man fråga sig, och vi gör det med bl a Kajsa Ingemarsson och Marie Ledin?
Ovanstående är endast några av de programpunkter som vi har marinerat och inventerat för dig och dina kollegor. "

Varför skriver jag det här då undrar ni. Jo, jag är en av panelmedlemmarna och ska diskutera "Massmedia – ett 1900-tals begrepp?" På förmiddagen onsdagen den 9 maj skildras några olika exempel på den moderna medielogiken med användargenererat innehåll.

Så om någon ska gå på detta evenemang, så missa inte eder ödmjuke tjänare, Damon...
Bloggtoppen.se