onsdag, mars 21, 2007

Vad hände med alla kommentarer?!

Jag skrev ett argt inlägg om anonyma inlägg för ett tag sen. Det lyckades skrämma bort alla troll, men även bloggvänner verkar det som. För det är fortfarande lika många som läser. Jag syftade naturligtvis på alla som försöker förstöra stämningen. Jag välkomnar alla andra och gärna även konstruktiv kritik. Jag måste ha era kommentarer för att veta om jag är på rätt spår här! Men mitt eviga misskötande av uppdateringen kanske har skrämt bort vissa av de mest trogna läsarna. Förbättring kan tyvärr inte utlovas. Jag är ingen traditionell bloggare, utan skriver när något måste sägas. Annars är jag tyst. Bra så.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det har ju varit rätt dött här ett tag (av förklarliga anledningar), sen tror jag att det är bra att ta efter typ Skräpclownen som svarar på alla kommentarer. Alltid roligt med interaktion.

2007-03-21 19:58  
Blogger Aradil said...

Jag läser och uppskattar din blogg oerhört mycket - är bara urdålig på att kommentera här...
Fortsätt i samma stil!

2007-03-21 21:12  
Blogger Damon Rasti said...

Elsa: Sant, jag ska skärpa mig med kommentarerna :)
Aradil: Tack, det värmer som fan.
Kommentarerna gör att man orkar skriva vidare!

2007-03-21 23:31  
Blogger Ida said...

Ok, jag ska väl ge mej till känna då. ;)

Hej! Brukar läsa din blog, å ofta förundras över hur vettiga åsikter du verkar ha. Din blog är personlig utan att bli för privat, rolig utan att bli för ytlig å intressant å djup utan att bli för invecklad å krånglig.
Tack för givande läsning å fortsätt skriva om det du tror på å brinner för!

2007-03-22 00:09  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se