fredag, juni 01, 2007

Ikväll smäller det!

Nu är det äntligen dags för Festival RE:Publik. Jag besökte ledningen igår och de såg rätt slitna ut förståss, men allt flöt på bra. Nu vill vi ha lite sol också, främst på lördagen! Höjdpunktena i programmet ikväll blir bl.a. Navid Modiri & Gudarna 23.15!

Imorgon finns det en drös med bra band, bl.a. 23:00 - Sofia Talvik & Sophie Rimheden.

Kom gärna förbi och säg hej!

9 Comments:

Anonymous wille said...

Kommer nog inte förbi så jag säger "Hej!" här istället. Imorgon blir det fotboll för hela slanten. Lycka till med vädret. Tror det kan bli topp imorgon även. De sista molnen håller på o blåser iväg nu. :)

2007-06-01 15:23  
Blogger Damon Rasti said...

Just det, fotbollen, damn it! Hmm, går nog att kombinera de två! Trevlig helg!

2007-06-02 12:02  
Blogger Ida said...

Jag kom förbi, men jag glömde säga hej. Trots att jag såg dej. Sorry... =)
Skön stämning i alla fall, å Veronica Maggio hjälpte till att höja den ännu mer. Svängigt värre!

2007-06-02 23:43  
Blogger Damon Rasti said...

Ida: Det var mycket dåligt av dig att inte säga hej! Skärpning ;)

2007-06-04 15:40  
Blogger Ida said...

Ok...jag lovar att säga hej nästa gång då! ;)

2007-06-04 17:45  
Anonymous J said...

Re:publik var nog bland det sämre jag har varit på i hela mitt liv. Värdelösa band (vem fan bokar blindside och maggio???) och folktomt. Organisationen, Midaircondo och Erik Schüldt var dock bra.

Jag var där i lördags, då satt folk utan för staketet och skakade på huvudet när Maggio började spela. I övrigt så pratades det mest om att det var bättre förr eftersom ingen ville ha festivalen såsom den såg ut i år. Folk verkade överens om att inte komma tillbaka nästa år. Likaså kom inte de som jag pratat med som gick dit på fredagen tillbaka på lördagen.

Styr upp till nästa år eller ge oss Popaganda tillbaka!

2007-06-04 19:17  
Blogger Damon Rasti said...

Ida: Ok, nu har vi det på papper!
J: Deras uppgift var att leverera en festival som var bred, och det lyckades bra. Så länge Popaganda vägrar spela "svart musik" så hoppas jag att de inte får komma tillbaka, det är en skam för hela kåren att det beslutet fick tas. Men det är inte mitt huvudvärk längre, då nya krafter tar över i kårhuset nu.

2007-06-04 19:22  
Anonymous J said...

TAck för snabbt svar! Jag håller med om vinkeln när det gäller svart musik, bredd behövs! Däremot är frågan om ultrakommersiell musik har en plats i det? borde man inte kunna hitta på en kompromiss eller skapa två festivaler? Minsta-gemensamma nämnare är aldrig bra!

Jag är inte helt igenom negativ heller, som tidigare sagts så fungerade det bra förutom musiken, vilket dock har visst inflytande över stämningen på festivalen.

Är det inte ditt bord längre så ska jag sluta debattera det med dig.

2007-06-04 19:28  
Blogger Damon Rasti said...

J: Bra idé! Frågan är om det är möjligt att ha två olika festivaler under samma helg, kittlande tanke. Jag är bara glad att det blev ett alternativ till Popaganda, som i sig var en fin festival med duktigt folk bakom!
Det ska bli spännande att se vad kåren beslutar om nästa år!

2007-06-04 19:36  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Bloggtoppen.se