torsdag, januari 31, 2008

This kind of shit almost makes me cry...

Fick detta av finaste S. nyss:

Jag är så glad att jag har dig.. Alla dina egenheter som är så underbara. Att du lägger dig i och har åsikter om allt. Att du är engagerad men samtidigt mänskligt lat. Att du är arrogant med den snällaste jag träffat.

Nu behöver jag inte fiska komplimanger på ett tag. Eller åtminstone fram till måndag!

Samtidigt har jag fått ett uppslag för ett kommande inlägg. Alla mina negativa sidor. Lär kräva ett par dagars förberedande...

onsdag, januari 30, 2008

Härlig reklam för oss glasögonnördar!

Klicka för större bild:



Min favorit är Hells Angels-killen. Men tänk vad mycket mer respekt man får egentligen när man har glasögon. Man ses som smartare, mer intressant och nyskapande. Ett fuck you till alla barn i åldern till 7-15 som är mobbare! Glasögonormarna vann!

Via Digg

tisdag, januari 29, 2008

Omid Djalili show

Ni missar väl inte den iransk/brittiska komikerns humorprogram på SVT på tisdagar! Etnicitet står främst i fokus, när Omid driver med invandrare och britter. Begreppet hårig iranier har fått en ny innebörd!

Jag fick tillfälle att träffa Omid förra året här i Sverige, och det verkade vara en mycket sympatisk man. Han har varit med i flera Hollywoodrullar, ofta som arabisk skurk, något han skämtar friskt om i sin stand-up.

Jag har velat tipsa om detta i snart en månad, men lyckats glömma bort. Så håll koll på tvåan 20.30 ikväll! Första avsnittet var riktigt bra, medan andra var mer svajigt. Men det här kan bli riktigt bra på sikt!

måndag, januari 28, 2008

Fuck banta, här är det rolig träning som gäller....

Dag 1:

87 Kg

105 cm

fredag, januari 25, 2008

Oh Bama...

Igår kväll uppträdde Barack Obama hos Letterman, och det är svårt att inte tycka om denna stiliga och förtroendeingivande man. Även om jag vet att Hillary tar hem det - det är i slutändan mindre kontroversiellt med en kvinna än en svart man som president i USA - kan jag inte låta bli att hålla på Obama. Tyvärr innebär det att varenda redneck skulle skynda sig till vallokalerna ifall Obama blev nominerad, så antagligen är det bäst för oss alla att Hillary tar hem det här.

Men jag fortsätter att gilla den svarta Kennedyn, som när han var med hos Letterman igår:

Att skämta om Oprah tyder på stor djärvhet, med tanke på all kontrovers som Oprahs stöd har inneburit. Det finns många som löjligt nog anklagar Oprah för att inte stödja kvinnan Hillary. Vad är då viktigast, kön eller hudfärg? I Sverige hade nog valet lutat mot det förra, men i USA där uppdelningen svarta och vita är så tydlig, anser nog många att svarta lidit mer än kvinnor. Men sen utgår nog Oprah från många fler aspekter än enbart detta. Obama är presidentmaterial rakt igenom.

PS. Obama utnämner republikanen Mitt Romney till "minister för snygghet", och inte "minister för god smak" som DN har fått för sig.

torsdag, januari 24, 2008

Religiösa dårar!

Heath Ledgers tragiska bortgång har väl inte undgått någon. Det är ju egentligen inte värre än andra som dör, men när någon så framgångsrik i ens egen ålder tar livet av sig, ger det lite perspektiv på tillvaron. Kändisskap och pengar är inte formulan för lycka.

Det som ger mest bitter eftersmak är dock alla religiösa dårar som firar Heaths död! Den vidriga högerkanalen Fox news, har en programledare vid namn John Gibson som i sitt radioprogram hånade skådisens död. Läs mer om det här. Vissa amerikanska kyrkor planerar att protestera på hans begravning.

Det de här religiösa dårarna stör sig på är att Heath spelade rollen som bög-cowboy i filmen Brokeback Mountain! Det är allt! Deras religioner har dödat miljoner människor och gett oss all elände i tusentals år, och de anser sig ha rätt att döma en människa efter en roll som homosexuell.

DET VAR INTE ENS PÅ RIKTIGT, DET VAR EN FILMROLL, FATTA!

Det här är rakt från mitt hjärta: Alla som har en religion eller världsbild där de anser att homosexualitet är en synd är sämre människor. Jag bryr mig inte om vad ni tror på för gud. Men anser ni att en människa är mindre värd p.g.a. sexuell läggning, lovar jag att ni kommer till helvetet om det nu skulle existera.

Varför är dessa självklarheter, så oklara för så många människor även i Sverige?

onsdag, januari 23, 2008

Åh, Juno!

Skratt och gråt. Jag hade turen att få biljetter till förhandsvisningen av Juno och trots att jag hade hypat den rejält ett bra tag, så infriades alla förväntningar. Grymt manus av Diablo Cody, som alla pratar om som en f.d. strippa, regi av Jason Reitman som gjorde smarta Thank you for smoking och min favorit Michael Cera som gjorde succé i Arrested development, i rollen som ofrivillig befruktare.

En film om tonårsgraviditet, ångesten och glädjen. Om det finns en enda ungdomsfilm ni ska se i år, så är det Juno! (Och det säger jag inte för att de råkar göra reklam på Tjuvlyssnat!)
När man skrattar ordentligt, blir varm i kroppen, och får fram någon tår, då är det svårt att motstå filmen.

En extra bonus var att få skratta åt J.K. Simmons som man mest kommer ihåg som våldtäkts-nazi från brutala fängelseserien Oz.

Alla ni 17-nånting tjejer som läser den här bloggen lär inte bli besvikna. Låt mig få veta vad ni tyckte sen!

tisdag, januari 22, 2008

Back to school fool

Jag är på min första skoldag på universitetet på ett år. Bloggen kommer bli lidande de närmaste dagarna! Tyvärr glömde jag ett rött äpple till föreläsaren...

måndag, januari 21, 2008

Nu måste vi rädda horan!

Man hann knappt andas ut när planerna för galleribyggandet jag skrev om tidigare blev lagda på is, innan jag blir påmind om att det ska byggas bostäder i korsningen Långholmsgatan-Hornsgatan, genom att bl.a. DN och SVD skriver om att Naturskyddsföreningen nu anmäler Stockholm stads miljö- och hälsoskyddsnämnd (hela anmälan kan läsas här).

Det är lite kusligt att läsa den senaste rapporten från EU (PDF) från 2006 som jag letade fram. Hornsgatan jämförs med skräckexempel i London och Frankfurt! En gata i lilla Stockholm liksom.

Jag minns att jag för några år sedan läste en rapport som fastslog att luften vid slutet av Hornsgatan (läs Hornstull), var den sämsta i Sverige. Regeringen bestämde sig ändå för drygt ett halvår sedan att godkänna byggande av lägenheter på den enda lilla slätt av Hornsgatan i området som står obebyggt. Lägg därtill att man ska spränga upp ett garage på Hornsbruksgatan intill för att bygga en parkering. Om jag var en barnfamilj i området skulle jag vara allvarligt bekymrad!

Det är dags för Stockholms stad att sluta gräva ner huvudet i sanden och på allvar införa åtgärder för att förbättra luften här. Helst av allt skulle vi behöva stänga av Liljeholmsbron och låta folk använda E4:an. Men där är det ju så mycket kaos redan, och längre bilköer gynnar inte någon. Det bästa alternativet för Hornstulls del är att gräva ner bilvägen för Långholmsgatan under jord. Men det är antagligen för dyrt.

Tills dess kan områdets rökare spara enorma pengar, genom att bara sticka ut huvudet genom fönstret. Då får ni in tillräckligt mycket skit i lungorna ändå!

*Horan är ett, i folkmun, populärt uttryck för Hornstull, och ibland Hornsgatan.

lördag, januari 19, 2008

ICA avslöjar: Kommuner och SVT fuskar med felmärkt personal

Stockholms fyra största kommuner och Sveriges största TV-kanal fuskar med datum- och ommärkning av personal, enligt en granskning som ICA har gjort. Och det är svårt att skydda sig som enskild affär enligt Svenskt näringsliv. "Man kan lukta men i övrigt måste man kuna lita på personerna", säger en psykolog till SvD.se. Nu kräver Sveriges regering att samtliga kommuner och kanaler genomgår utbildning. "Jag är mycket besviken", säger statsminsiter Fredrik Reinfeldt till DN.se.

Med hjälp av dold kamera har ICA-Stig wallraffat sig in i Sveriges Televisions korridorer, där det visar sig att bl.a. Janne Josefssons bäst-före-datum har gått ut för tre år sen. Detta har SVT dolt genom ständiga blodtransfusioner och plastikoperationer.Genom att märka om personalen med annat anställningsdatum, har man kunnat använda samma personal år efter år.

– Det är ett systematiskt fuskande. De bilderna ni får se i kväll i reklampausen kommer få det att vända sig i magen på er. Här har vi en koncern som ständigt pratar om kvalitet, som ska vara spjutspeten i svensk public service, säger ICA-Stig.

I ett annat inslag visar ICA-Paul brister hos Solna kommun som omförflyttar personal. T.ex. får en sopgubbe agera livsmedelskontrollant för en dag, vilket leder till att han tappar en upphittad hartass i köttkvarnen. I ett senare skede får tittarna då följa en förpackning av köttet hela vägen hem till familjen Larsson, som råkar äta kanin till middag.

- Man får inte märka om personal, det står klart och tydligt i Kommunallagen och det verkar kommunen inte ha känt till. Nu säger de att de har ändrat sina rutiner men vi kommer att göra ett nytt besök för att se till att all personal informerats om vad som gäller, säger Daniel Sedin, kommunalsinspektör i hos Regeringen.

ICA-reklamen sänds på alla kanaler, utom SVT, klockan 20.00 i kväll!

Faktaruta:

Så vet du om SVT- eller kommunpersonal är dåliga:
1. De luktar illa.
2.Deras kött ändrar färg.
3. Deras hy kan se vattnigare ut än vanligt.


Ps. Skrev det här på Tjuvlyssnat-bloggen för ett tag sen, och tänkte att ni som inte hänger där kanske gillare trots att det är lite old.

fredag, januari 18, 2008

FAQ me!

Det kom en del frågor, även om jag trodde att ni skulle överösa med frågor, men jag antar att ni kanske bara är lite blyga, eller så gillar ni att smygläsa och hålla koll på mig! Men här kommer svaren kompisar:

Vad är ditt högsta mål i livet (som det ser ut nu)?

Att göra något som verkligen är till samhällsnytta och bli ihågkommen för något respektabelt. Inte som Tjuvlyssnat-Damon alltså...

Hur lyckas du hinna med så mycket som du gör?!

Jag vill vända på det. Hur hinner andra göra så lite? Det gäller att utnyttja sin tid så pass mycket som möjligt. Jag utgår från teorin att jag kan vara död imorgon, och då måste man passa på!

Hur känns det att vara så framgångsrik? Är du populär bland tjejer?

Jag känner mig inte framgångsrik så som jag vill definiera ordet. När jag har uppnått vissa delmål kan jag nog se mig själv som framgångsrik.
Jag fick inte en tjej tills jag var 18. Sen blev det bättre och bättre, och nu tror jag att jag kan få vilken tjej jag vill. Dock är jag alldeles för kräsen och repsekterar mig själv för mycket för att bara knulla runt. Mina kompisar får nog mycket mer tjejer, men jag tror på kvalitet och inte kvantitet!

Vad har du på dig när du sover?

Ah, den jobbiga biten. Jag har mjukisbyxor och långärmad tröja, vilket har lett flickvänner till vansinne! Anledningen är nog att mamma klädde på mig rejält redan från barndomen, eftersom min pappa alltid blev så förbannad om vi blev sjuka, så jag har nog vant mig, och fryser när jag sover naken! Fattar inte vad man ska ha allt hår på kroppen om det inte skyddar mot kyla...

Tar du illa upp när folk frågar om ditt ursprung? Vet att det är skillnad här, medan en del glatt berättar om ursprung, traditioner osv tar andra illa upp. De tror att de inte är accepterade som svenskar om man frågar fast det egentligen handlar om ren nyfikenhet på något man aldrig varit med om, sett eller hört.

Bra fråga! Jag kan tycka att det är riktigt jobbigt att alltid få det som första fråga. Speciellt hos andra invandrare är det jäkligt viktigt att direkt fråga vart man kommer ifrån. För mig är frågan rätt meningslös, åtminstone inlednigsvis! Jag brukar svara Sverige, och då får dem skämmas lite och ba "Eeh, alltså jag menar vart kommer dina föräldrar ifrån...". Varpå jag replikerar att mamma är japan och pappa kenyan. Då blir de helt förstörda!

Vad röstade du på?

FI!

Är du troende? (på vad det än nu må vara)

Nej, ateist! Har väldigt svårt för religion, tycker att det skapar mer ondska och klyftor än godhet!

Vad jobbar du med egentligen?

Fr.o.m. måndag är jag student igen, men jag lever på olika nätprojekt so fuck you CSN!

Hur mycket tid spenderar du framför datorn per vecka? =)

Aj! Jag räknade lite grovt på det nu, och kom fram till att det är bisarra 60 timmar per vecka!! Jag är alltså en tvättäkta nörd!

Hur ser du på presidentvalet i USA? Bra eller dåligt att bli av med Bush? Clinton, Obama eller en republikan eller kanske en annan demokrat?

Det här förtjänar väl ett eget inlägg snart. Men jag föredrar självklart eleganta demokrater framför ultrakristna, homofoba och blodtörstande republikaner. Sen är Obama my main man, även om jag tror att Hillary tar hem det hela.

Vilka är dina favoritkomiker och varför gillar du dom?

Dave Chapelle och Sacha Baron Cohen. De levererar samhällskritik på ett jäkligt smart sätt.

Kamma dig!

Äh, du är bara avundsjuk. Mitt hår är en snackis vart jag än kommer, och jag gillar att stå ut från mängden!

Hur hittar du motivation till att göra allt du gör, alla dina projekt?

Jag tror att motivationen mest ligger i revanchlusten efter att ha blivit mobbad som liten. Men även käsnlan att vilja förändra världen. Ogillar apati och slöhet något oerhört, även om jag slösat bort några år av mitt liv själv!

Hur gammal är du? 28!

Hur många läsare har du på din blogg dagligen? Någonstans runt 2000 besökare per vecka!

Vilken utbildning har du? En halvfärdig juristutblidning som jag tänker slutföra nu!

Vad gillar du för musik? Soul, hiphop och electro. Men går igång på indiepop och rock också!

Hur ofta klipper du dina tånaglar? Och måste du "blöta upp dem" innan du klipper? En gång i månaden tror jag, äckligt nog! De växer tills jag inte får plats med foten i skon och då får jag panikklippa utan att hinna "blötlägga"!

Grymt hörrni! Om någon missade att fråga, så fyll på med frågor så kör vi en ny post på detta. Detta var mycket mer givande än jag kunde tro. More, more, more!

Trevlig helg nu!

torsdag, januari 17, 2008

Här är en idé!

Om jag ligger hemma sjuk, ocn inte är kreativ nog att skriva något som ska få mig att verka smart och rolig, så kan jag väl åtminstone göra det lätt för mig, och kanske intressant för er:

Fråga mig vad som helst i kommentarsfältet, så ska jag svara på det i ett eget inlägg! Hur gammal är jag, vad hette min kanin när jag var liten, eller får får får?

Ingen fråga är för liten eller stor! Kom igen nu, ut med allting bara!

Edit: (Glöm bort denna sista rad. Jag ska svara på era frågor utan att skylla på något!) Disclaimer: Jag tar inget ansvar för svaren, och kommer säkert att skylla på feber i efterhand!

onsdag, januari 16, 2008

I'm dying here people...

Jag överlevde Katalanerna. Knappt. En oläglig förkylning gjorde att jag hostade mig igenom allting, men som tur var funkade det, tack var en fantastisk tapasbar vi blev tipsade om!

Mer om det senare. Nu måste jag snorta hostmedicin!

fredag, januari 11, 2008

Dadel-hummus

Tänkte bjuda på ett litet recept innan jag tar några dagars reseuppehåll. Jag är riktigt förtjust i libeanesiska röror, och här tänkte jag bjuda på den mest klassiska med en liten twist jag har adderat. Nämligen dadlar. Till Dadel-hummus behöver du:

1 burk kikärtor
1 lime
1 liten röd chili
3-4 dadlar
½ dl olivolja
1 msk tahini (sesampasta)
Salt och peppar
(Eventuellt lite persilja till garnering)

I med alla ingredienser i en matbredare eller mixer, det går också att blanda ihop för hand även om det tar lite tid. Glöm inte att ta bort kärnorna från chilin och dadlarna! Tahini finns väl i de flesta välsorterade matbutiker nuförtiden. Receptet är flexibelt och jag kollar aldrig exakta mått när jag lagar mat, men jag gillar verkligen mycket limesmak i min hummus, och starka chilin och söta dadlarna skär sig bra mot varandra.

Om du vill göra Baba ganoush istället, så skippa dadlar och kikärtor och ta en aubergine som du delar på mitten, pensla på lite olivolja och grilla i ugnen tills den får en mörk grillyta. Ta ut och låt svalna, och ta sedan bort skalet, men behåll vattnet som rinner ut, och skär upp auberginen i småbitar och in i mixern!

Du kan äta detta till maten, på mackan, ja egentligen bara som det är också! Eller kanske bara imponera på vegeterianer.

Alla får i hemläxa att prova på detta tills onsdag, när jag är tillbaka! Seså, bort från datorn nu!

torsdag, januari 10, 2008

Jag och Barcelona!

På lördag ska jag åka på ett jobb till Barcelona i några dagar. Jag har inte de godaste minnen från den staden. Under mitt enda besök där 2004, hände följande:

1. Många i befolkningen snobbade sig genom att svara på Katalan när jag försökte med min turistspanska.

2. Jag såg en man i princip dö av överdos.

3. Jag bråkade med restaurangen El foro, som skötte servicen mycket illa, och till slut fick hela mitt sällskap lämna (vi hade dock ätit klart och slapp betala)

4. En av de där stillastående "statyerna" på Ramblan bestämde sig för att ta en paus, luta sig framåt mot mitt öra och viska:
-Man, do you have a spliff?
Jag: (lite rädd): - A what?
- A spliff, a joint!
-No man, sorry!
-Come on, help a brother out!
-Sorry, I'm just waitin for my friend!
-Does your friend have a spliff?

5. Hamnat i en hetsig diskussion med 5 engelsmän som försökte filma tjejer topless på stranden.

6. Misslyckats med att få i mig en enda minnesvärd måltid, på en vecka.

Jag vill så gärna älska Barcelona, för det är en perfekt stad egentligen. Finns t.o.m. en strand centralt. Den här gången ska jag dock bo på ett hotell där en vän jobbar, så det känns som att det vänder nu!

Den som har ett bra restaurangstips, eller annat insidertips, får gärna droppa det i kommentarsfältet!

onsdag, januari 09, 2008

IT-slavar är vi allihopa

Så lite vatten, så stor skada!

Regnet föll på min mobiltelefon i natt, och fem minuter senare var den död. Jag skrattade åt det först, åt oturen och de gånger man själv skrattat åt folk som t.ex. tappat telefonen i toalettskålen.

Sen kom paniken. Jag var ute och ingen kunde nå mig. Jag kunde inte ringa någon. Finns det ens telefonkiosker fortfarande? Och även om det gör det, vem har alla telefonnummer i huvudet?

Väl hemma tog jag fram en gammal telefon, och tänkte att jag skulle kunna klara mig på den ett tag, bara för att minuten senare inse att alla nummer fanns kvar i den gamla telefonen.

Nu sitter jag här med hitta.se, Facebook och MSN och försöker få tag på folks nummer. Men vissa nummer blir svåra att få tag på. Ångesten är rejäl. Kunde knappt somna i natt. SEn skämdes jag över hur patetiskt jag betedde mig som ojade mig över en mobiltelefon. En bit metall!

Om något skulle hända med min dator skulle jag antaligen få en hjärtattack!

Update: Jag kom på att jag hade varit duktig nog att kopiera över numren till datorn, så nu finns de kvar. Lär er läxan och spara era nummer nu!!

tisdag, januari 08, 2008

"Värför khemtar dy om äenvandrare?"

När tillfälle ges så skojar jag friskt med invandrare, privat och "professionellt" som t.ex. på Tjuvlyssnat/Tjuvtittat eller i krönikor. Senast igår var det någon på Tjuvtittat som undrade varför jag drev med invandrare som inte kunde stava, när jag här i bloggen skriver att jag är emot diskriminering. Muslimer och andra har även rasat på Tjuvlyssnat, efter hårda rubriker.

Även privat driver jag ofta, genom att kalla kompisar för " jävla svartingar" eller driva med föräldrarnas svenska. Vissa tycker att det är fel och att det bidrar till att stärka fördomar kring invandrare.

Vi måste skilja på satir och verklig rasism och diskriminering mot enskilda personer. Jag tycker att det är stor skillnad mellan att jag driver med mig själv och min omgivning i allmänhet, än att en "ursvensk" bara drar ett rasistiskt skämt. Mitt syfte är dels att påvisa att invandrare kan driva med sig själva, och dels är humorn ett personligt sätt att tackla problemen. Jag har lite svårare att driva med t.ex. judar eller bögar, eftersom jag inte har en personlig referens.

Men i min värld finns det egentligen inget heligt. Man kan skoja om allt. T.o.m. något så vidrigt som barnporr, hur hemskt det än må vara. För det är tack vare humorn vi kan stå ut med allt skit här i världen. Det är ett smart sätt att dra ner allvarsnivån och få oss att inse att vi alla har brister.

Jag vore en hycklare om jag inte drev med invandrare. Det är alltid lättare för en "inom gruppen" att se bristerna objektivt. När Chappelle show gjorde stor succé i USA, menade kritikerna att det befäste fördomar om svarta. Men jag vill tro att det hjälpte svarta i USA, genom att visa dem vissa brister i deras kultur, samtidigt som showen var lika populär bland vita, och lät människor skratta åt rasmotsättningarna. Se t.ex The Niggar Family, en av de mest geniala sketcher som någonsin har gjorts.

Så. Svenskar är kalla, folk från Mellanöstern är skrikiga, amerikaner är dumma. Fördomar som inte alltid stämmer in, men som är tacksamma att driva med om man tillhör den egna gruppen. Och som förhoppningsvis gör att vi kan skratta tillsammans, samtidigt som vi inser absurditeten.

Nu måste jag ta på mig tofflorna och springa ner till mansgris-araben i turkkiosken nere på hörnet och köpa billigt tunnbröd, eftersom sionisterna fortsätter ställa till det för min ekonomi.

måndag, januari 07, 2008

Guess who's back...

2008!

Fuckin A!

Glöm 2007. I år ska vi få det att ske kompisar. Man tänker så varje år va? Bara för att det är januari ska allt förändras. Clean sheet! Gamla synder slängs med den gamla kalendern (lite svårt att slänga mobilen kanske) och brutna löften ska uppfyllas.

Och varför inte? Om det ger en den rätta motivationen att skapa förändring, så kör hårt!

Fram med allt skit då. Till ert förfogande. En skampåle för mig. Men också ett sätt att gå vidare.

Saker jag ångrar under 2007:

1. Ta studieuppehåll. Jag har fått vara med om så mycket, fått prata i radio, TV och massa tidningar. Fått resa, tjäna pengar, men med tiden släcktes också glöden. Jag kunde ha slitit ihjäl mig med både jobb och studier, men tog en lite enklare väg. Jag längtar verkligen till universitetet och intelligenta människor.

2. Alla bloggbråk. Jag har ett hetsigt temperament och svårt att hålla käften. Jag tänder till, men blir lugn lika snabbt. under den korta tiden hinner jag göra mycket dumt. Som bråket med Dagens skiva, tog mycket energi, och riktade fokus på fel sak. 2008 ska vi sätta dit de stora diskriminerarna här i landet, den enskilda människan får någon annan jaga. Nu tror ett gäng människor att jag är helt galen, men jag ska bevisa motsatsen. Inte för att jag egentligen har något emot att uppfattas som galen. Gränsen mellan genialitet och dårskap är ofta rätt tunn.

3. Att sluta gå ut. Krogen är det bästa stället att träffa nya människor på. Det går lika bra att göra karriärskontakter som privata, och på en kväll kan man skaka hand med ett par nyttiga människor. Att de ofta är berusade är något man får lära sig att hantera och använda till sin fördel. Jag lovade mig egentligen att inte bli killen som softar hemma bara för att han har tjej, men det var så förbannat skönt att slippa kylan. Nu har jag avlägsnat mina soffkedjor, och är fri. Redo att mingla ihjäl mig.

4. Att inte genomföra alla mina sajter i tid. Jag hade åtminstone två bra nya sajter på gång, men sjabblade det. Just nu finns en halvfärdig sajt, som någon annan har startat en kopia på, och en idé som kunde bli så bra, om jag hade haft fler programmerare.

5. Att jag inte tog chansen att åka till Afrika eller New York. Båda hade varit grymma upplevelser, och hade nog gett mig lite perspektiv. Men jag sköt upp på allt och nu väntar två års studier, så jag är rätt fast i mitt lilla Södermalm.

Men egentligen är allt det här skitsnack. Jag har lärt mig något nytt av varje snedsteg. Hur jag borde gjort, och hur jag ska bete mig i framtiden. När man blir äldre ångrar man bara det man inte gjorde.

Eller hur?

torsdag, januari 03, 2008

Liten notis

Vi har flyttat samtliga filer på Tjuvlyssnat till en annan server, varför sajten går upp och ner lite just nu. Problemet bör vara fixat snart.
Bloggtoppen.se